Hans Koper
uitbreiding van hans-koper.net

Gokken

Ik heb vrijwel alle gokspelen bestudeerd en op computer gesimuleerd. De meest gangbare zijn roulette, blackjack en voetbalpool. Er zijn op het moment vrijwel geen kansen om op legale manier systematisch geld te verdienen met gokken.

De enige manier om theoretisch geld te kunnen verdienen is iedere keer je verlies weer in te zetten. Nu is het zo dat je na 10 maal verliezen al 1000 maal je eerste inzet moet inzetten. Dit komt gewoon regelmatig voor. De meeste gokkers kunnen dit niet meer betalen en verder is er bijna overal een maximale inzet die dit systeem onmogelijk maakt te spelen. 

Dan zijn er gok-spelletjes waar je door kennis van zaken je kans zou kunnen verbeteren. Gokken op uitslagen van wedstrijden bedoel ik., voetballen of wielrennen e.d.. Nou is het zo dat er alleen veel te verdienen is als er een verassende uitslag wordt voorspeld en die is misschien alleen te voorspellen door insiders of zoiets. 

Als ik een goede raad mag geven : speel af en toe voor de gezelligheid of voor een goed doel en probeer nooit je verlies terug te winnen !